SMU Negeri 2 cimahi

Buat Alumni SMAN 2 Cimahi
 
HomePortailGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 iraha gaNs aLus..

Go down 
AuthorMessage
pozzo_ehm
Newbie
Newbie


Male Number of posts : 2
Age : 33
Lokasi : cimahi -bandung - subang
Registration date : 2007-06-27

PostSubject: iraha gaNs aLus..   Wed Jun 27, 2007 11:32 pm

Sedih kumaha si osis teh teu bisa ngayakeun gans nu alus..
maenya bntang tamu numata..
rcket rockers..
campur2 we jiga bala bala.. lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.frienster.com/pozzo
aero32
Newbie
Newbie
avatar

Male Number of posts : 7
Age : 30
Lokasi : AnyWhere
Registration date : 2007-06-19

PostSubject: Re: iraha gaNs aLus..   Mon Jul 09, 2007 8:13 pm

huuh kuduna mah nu rada" oga ngaran saetik.....

siga A7x...
wah mun jadi sigana edan pisan euy....

maenya cenah dana na gede tp teu jauh beda jeung taon kamari nu leuwih leutik....
cenah mah taun ayeuna teh 35 jt ari kamari 25 jt....
(pastina mah teu apal, cek barudax mah sekitar sakituan)...
Back to top Go down
View user profile
 
iraha gaNs aLus..
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SMU Negeri 2 cimahi :: Event :: GANS-
Jump to: